Soomlanna hukkus suvel Kreekas puhkuse ajal basseinis, lesk sai alles hiljuti surnukeha koju tuua

Soomlastest abielupaari Tomi ja Mira puhkusereis Kreeka Samose saarele lõppes traagiliselt augusti alguses, kui 43-aastane naine hukkus hotelli basseinis.

48-aastane abikaasa leidis naise basseini põhjast ja tõi ta pinnale. Elustamist alustati kohe, aga naine suri sellele vaatamata, vahendab MTV.

Katsumused sellega ei lõppenud, kuna Tomi pidi kaua ootama kalli abikaasa surnukeha kojutoomist. Lõpuks saadi surnukeha Soome ja hiljuti tuhastati. Mees räägib nüüd, et on pärast naise surma täiesti üksi, kuna nad olid kogu aeg koos.

Tomi ja Mira elasid Uusikaupunkis, aga lähedaste soovil maeti naine Tuusulasse. Pärast naise surma võttis Tomi suure mure tõttu haiguspuhkuse. Ta naasis tööle alles mõned nädalad tagasi. Tema väitel on tööl lihtsam kurbusest üle saada kui kodus olles. Kodu on ilma naiseta tühi, sest naine oli kodune ja tööl ei käinud.

Matused olid kurvad ja need peeti väikses pereringis. Praegu käib Tomi psühholoogi juures, et kaotusevalust üle saada. Nad olid abielus 8 aastat. Nad abiellusid eelmise aasta 11. augustil. Mira suri 3. augustil nädal enne esimest pulma-aastapäeva.

Tomi kahtlustab, et naist tabas basseinis terviserike. Naine oli hea ujuja ja käis hotelli basseinis mitu korda päevas. Ta läks basseini õhtust ujumist tegema ja oli füüsiliselt heas vormis. Naine polnud purjus ega rohtude mõju all. Arvatavasti tundis Mira end kuumuse tõttu halvasti ja ta läks end basseini värskendama.

Hetk enne ujuma minekut oli Mira helistanud Tomile hotellitoast. Tomi oli siis basseini juures ja luges raamatut. Pärast seda kohtusid nad hotelli koridoris. Naine ütles, et läheb ujuma, mees pidi viima tahvelarvuti tuppa laadima ja siis järele tulema.

Tomi jõudis hotellitoas olla vaevalt 5 minutit, kui läks välja terrassile ja nägi naist basseini põhjas. Ta jooksis kiiresti välja, hüppas basseini ja tõi naise välja. Mees alustas kohe elustamist ja üks teine mees aitas teda.

Kiirabi tulek võttis üsna kaua aega. Tomi väitel olid meedikud küllalt asjatundmatud. Nende tegevus oli nii aeglane, et ta jõudis tuua toast oma dokumendid, enne kui haigla poole teele asuti.

Mirat üritati päästa veel haiglas, aga ta suri üsna ruttu. Tomi tahtis pärast naise surma naasta kiiresti Soome, aga see polnud võimalik. Haiglast läks mees politseijaoskonda, kus veetis terve öö. Reisibüroo töötajate abil selgitas mees, mis oli juhtunud. Teda ei vahistatud, aga ta ei tohtinud lahkuda. Ta oli Kreekas puhkuse lõpuni. Pärast seda viidi mees valve alla lennuväljale, nagu ta oleks olnud mõni kriminaal.

Kommentaarid
(Külastatud 583 korda, 1 külastust täna)