Soomes eestlastel Telia võrk jukerdab

Soomes eestlastel Telia mobiilsidevõrk jukerdab täna, 28. oktoobril. Soomest Eestisse helistada ei saa, aga Eestist tulnud kõnesid saab vastu võtta.

Telia andis teada, et täna, 28. oktoobril on häired roaming-teenustes, seda nii Soomest välja helistades kui kõnesid vastu võttes. Telia märkis lisaks, et häired on ka Soomest välja helistades ja Soomes välismaiseid kõnesid vastu võttes.

Samuti esineb probleeme Soome Telia klientidel välismaal olles. Häired võivad kesta homse, teisipäeva hommikuni.

Häiriötiedote – Asiakastuki – Telia

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää Häiriön alkamisaika: 28.10.2019 16:00:00 Arvioitu päättymisaika: 28.10.2019 19:00:00 Päivitys 17:20: Vika vaikuttaa ulkomaan puhelu-, tekstiviesti- ja mobiilidata-yhteyksiin Suomeen/Suomesta. Telian roaming-palvelussa on tällä hetkellä laaja vikatilanne. Roaming-palvelut eivät toimi. Vikatilanne on tutkinnassa ja palveluiden odotetaan palautuvan pian.

Kommentaarid
(Külastatud 790 korda, 1 külastust täna)