Soome meedia: Tänak sõlmis Hyundaiga lepingu, sest Toyota laguneb liiga tihti

Soome väljaanne Ilta-Sanomat kinnitas oma allikatele tuginedes viimastel päevadel levinud infot, et rallisõitja Ott Tänak sõlmis oktoobri alguses lepingu Hyundai võistkonnaga.

Soome ajaleht avaldas ka väidetava põhjuse, miks Tänak Toyotale Hyundai pakkumist eelistas. Tänaku tiimivahetusel on erinevaid põhjuseid – asi pole ainult selles, palju ta sõitmise eest palka saab. Eestlane polnud rahul Toyota auto vastupidavusega ja sellega, kuidas võistkond töötas. Ta sai Hyundaist parema diili.

Nii väljaanne Autosport kui ka Ilta-Sanomat on kirjutanud, et Hyundai avaldab Tänaku lepingu käesoleva nädala jooksul.

Ott Tänak lähtee Toyotalta – Tommi Mäkisen tallille valtava takaisku

Ilta-Sanomien lähteiden mukaan Ott Tänak on todellakin allekirjoittanut sopimuksen Hyundain rallitallin kanssa. Sopimus on saatu aikaan jo viikkoja sitten. Tänakin tallinvaihtoon on monia syitä – ei pelkästään se, mitä hänelle ajamisesta maksetaan. Virolaiskuljettaja ei ole ollut tyytyväinen auton luotettavuuteen eikä myöskään siihen, miten Toyota-tallia on johdettu. Hyundailta hän sai paremman tarjouksen.

Kommentaarid
(Külastatud 260 korda, 1 külastust täna)