Soome esimene seksinukubordell sulges lõplikult uksed, nukud on müügis

Vaevalt aasta tegutsenud Soome esimene seksinukubordell Kannelmäki linnaosas sulges uksed ja nukke müüakse veebiportaalis.

Unique Dolls nime kandnud seksinukubordell pandi kinni juba juulikuus tehniliste probleemide tõttu. Põhjus oli selles, et nukud olid kasutasmisest kulunud. Siis väideti, et sulgemine on ajutine, vahendab Iltalehti.

Nüüd on aga uksed lõplikult kinni ja nukud müügis. Bordelli peremees Antti Kurhinen ütles, et jätkamist kaaluti mõnda aega. Pärast vana rendilepingu lõppemist otsiti uut kohta, mida aga ei leitud. Lõpuks jõuti järeldusele, et asi ei tasu end ära.

Vähemalt paariks aastaks on seksinukubordelliga nüüd kõik. Bordelli staarid Romeo, Candy, Kristina, Yumi, Kristel ja Jennifer on müügis veebioksjonil. Varem on inimesed olnud huvitatud nukkude ostmisest ja nüüd on selleks võimalus.

Nukkude hinnad olid esmaspäeva õhtul 100-205 eurot. Uuena maksid nukud mitu tuhat eurot.

Kommentaarid
(Külastatud 1,712 korda, 2 külastust täna)