Soome ajakirjaniku küsimus vihastas Trumpi ja tekitas elevust

Soome MTV Uudiste ajakirjanik Mari Karppinen küsis eile, kolmapäeval Soome ja USA presidentide pressikonverentsil Washingtonis, milliseid teeneid on USA prsident Donald Trump küsinud Soome presidendilt Sauli Niinistölt.

Sellega tekitas Soome ajakirjanik Valges Majas elevust. Põhiline elevus tuli sellest, et see küsimus vihastas Trumpi sedavõrd, et ta lahkus kiiresti saalist ja Soome ajakirjanikele enam teise küsimuse esitamist ei võimaldanud.

Teema on Trumpi jaoks tundlik, sest ta on praegu kriitikatule all seoses Ukraina värskelt presidendilt Volodõmõr Zelenskõilt teene palumise eest, et saada infot oma konkurendi, demokraatide presidendikandidaadi Joe Bideni kohta. Trump palus Zelenskõil uurida Bideni poja äritegevust Ukrainas.

Ajakirjaniku küsimus teenete kohta oli suunatud Sauli Niinistöle. Soome president Niinistö pööras vastates küsimuse naljaks ja ütles, et USA president soovitas oma lennukeid, kui juttu tuli Soome uute hävitajate hankest.

Kommentaarid
(Külastatud 505 korda, 1 külastust täna)