Salos hukkus rängas autoõnnetuses mees – auto lendas õhus 15 meetrit vastu puud, juht kukkus välja

Esmaspäeva õhtul hukkus Soomes Salos rängas autoõnnetuses mees. Politsei sai teate võimaliku joobes juhi kohta enne kella 20 õhtul. Sirgel teelõigul kaotas auto juhitavuse, sõitis vastassuunavööndisse ja teelt välja.

Politsei info kohaselt oli auto sõitnud teepervelt alla ja teinud 15-meetrise õhulennu kuni peatus külg ees vastu puid. Auto jäi petuma küljele ligi 30 meetri kaugusele sõiduteest, vahendab Turun Sanomat.

Autot juhtinud mees leiti vigastatuna ja hukkununa auto lähedalt. Arvatavalt kukkus mees autost välja pärast seda, kui auto vastu puid lendas.

Mies kuoli rajussa ulosajossa Salon Perttelissä - kuljettaja sinkoutui ulos autosta

Henkilöauton kuljettaja kuoli ulosajossa maanantai-iltana Salon Perttelissä, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi. Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta Muurlassa hieman ennen kahdeksaa illalla. Puolta tuntia myöhemmin samasta epävakaasti liikkuneesta henkilöautosta tehtiin ilmoitus Somerontieltä. Ilmoituksen mukaan kuljettaja ajautui välillä autollaan vastaantulijoiden kaistalle. Kuljettaja ajoi ensin Someron suuntaan, mutta kääntyi kuitenkin Perttelissä takaisin Salon suuntaan.

Kommentaarid
(Külastatud 328 korda, 1 külastust täna)