Oulus kukkus alla helikopter, mille omanik on endise peaministri sõber

Soome põhjaosas Oulus kukkus täna, neljapäeva hommikupoolikul lennuväljal alla helikopter, mille omanik on teadaolevalt endise peaministri Juha Sipilä miljonärist sõber.

Tegemist oli õnneliku õnnetusega, sest oleks võinud minna palju hullemini. Kopter kukkus külili 1-2 meetri kõrguselt, vahendab MTV.

Kopteris oli kaks inimest, kelle tervist arstid peale õnnetust kontrollisid. Teadaolevalt on kopteri omanik endise peaministri Juha Sipilä sõber Juha Hulkko. Ta oli 2015. aastal Soomes 45 miljoni euroga suurima tulu teenija.

Asi oleks võinud olla hullem, kui kopteri ligidal oleks olnud inimesi. Kopteri tiiviku labad kukkusid vastu maad ja metallist tükid lendasid laiali. Õnnetus juhtus lennuradade kõrval, mistõttu ohtu lennuliiklusele ei olnud.

Kommentaarid
(Külastatud 226 korda, 1 külastust täna)