Kole: 22-aastane venelanna suri sünnitusel, kui arst tiris välja tema sisemised suguelundid

Kohus mõistis surma põhjustamises süüdi noore Vene arsti, kes tiris eksikombel välja 22-aastase sünnitaja suguelundid.

Arst tahtis kätte saada platsentat, aga selle asemel tiris välja 22-aastase Alisa Tepikina emaka. 27-aastast arsti ähvardab selle eest kolm aastat vanglat, vahendab Daily Mail.

Pärast emaka väljatõmbamist langes noor sünnitaja koomasse ja suri valust põhjustatud šoki ja südamerabanduse tagajärjel.

Noorel sünnitajal tekkis pärast sünnitust emaka väljalangemine, millega seoses oleks tulnud platsenta eemaldada tuimestuse abil. Seda aga ei tehtud. Nabanöörist tirimine põhjustas emaka täieliku väljalangemise. Naise suguelundid lükati küll sisse tagasi, aga oli juba hilja.

Hukkunu lähedased rääkisid, et naine oli pööraselt karjunud, aga sellest ei tehtud välja. Ekspertkomisjoni hinnangul oli nabanöörist tiritud jõuga, nii nagu keskajal. Arst ei märganud õigel ajal sünnitaja eluohtlikku seisundit, mistõttu jäi abi hiljaks.

Emakas pandi oma kohale tagasi alles 4 tundi ja 15 minutit pärast sünnitust, mil ulatuslik verejooks ja šokk olid juba oma töö teinud, põhjustades südame seiskumise. Sündinud laps Anja on praegu vanaema ja 22-aastase isa Nikolai hoole all.

Doctor charged with negligence over new Russian mother’s death

Alisa Tepikina died in ‘excruciating pain’ when uterus was pulled out by a medic Doctor was trying to get her placenta out after giving birth in Nizhneserginskaya After investigation doctor has been charged with causing death by negligence If convicted, the 27-year-old could face three years in jail or compulsory labour A Russian doctor faces up to three years in jail over the death of a woman patient soon after giving birth when her internal sexual organs were yanked out by mistake.

Kommentaarid
(Külastatud 2,709 korda, 1 külastust täna)