Kohutav: Inglismaal veokis surnuks külmunud neiu vanemad maksid ligi 35 000 eurot, et ta parema elu peale aidata

Vietnamist pärit neiu vanemad maksid ligi 35 000 eurot, et tütar partema elu peale aidata. Neiu oli üks neist 39-st inimesest, kes teel Inglismaale surnuks külmusid.

26-aastane Pham Thi Tra My saatis vanematele auto haagisest telefoni teel sõnumi, et ei saa hingata ja on suremas. Tema perekond oli maksnud vahendajatele ligi 35 000 eurot, et tütar läbi Hiina Inglismaale aidata, vahendab Daily Mail.

Neiu isa tunnistas, et kaotas nii oma kalli tütre kui ka raha. Tütar oli tahtnud minna välismaale, et peret aidata. Tütar oli just tulnud töölt Jaapanist ja tahtis edasi liikuda mujale.

Teadaolevalt oli neiu vanematele reklaamitud teenust kui VIP-teenust, mis garanteerib igal juhul kohalejõudmise. Vanemad maksid selle VIP-teenuse eest kolm korda rohkem kui oleks olnud tavapärane inimsmugeldamise taks. Enne raha maksmist lubati, et Inglismaal teenitakse see raha ruttu tagasi.

Pere pani oma maja panti, et seda raha saada. Tütar sõitis algul lennukiga Hiinasse, siis edasi sõideti Prantsusmaale ja sealt üritati pääseda Inglismaale. Enne Inglismaale jõudmist aga saatis tütar sõnumi, et armastab oma vanemaid ja ta on lämbumas.

Tra My oli üks 39-st inimesest veokis, kes -25 kraadi juures veoki haagises ära külmusid. Haagises oli teadaolevalt 6 vietnamlast, kes kõik ära külmusid. Inimesed olid end haagises lahti riietanud ja nad leiti kolmapäeval alasti või poolalasti. Inimesed olid enne seda vastu ust tagunud ja kui nad leiti, oli neil vaht suust väljas.

Paljudele lapsevanematele on need kurvad sõnumid, sest praegu on samamoodi Inglismaale teel veel tuhanded inimesed, kes võivad hukkuda.

Veoki haagises olnud isikuid on raske tuvastada, sest tavaliselt võetakse neilt reisi ajal dokumendid ja kohale jõudes antakse võltsitud dokumendid, näiteks Korea passid. Põhja-Iirimaal võeti reedel vahi alla üks 48-aastane mees, keda kahtlustatakse inimsmugeldamise organiseerimises. Enne seda võeti kolmapäeval vahi alla kõnealuse Scania veoki juht. Lisaks on vahistatud Inglismaal veel üks 38-aastane mees ja 38-aastane naine.

Vietnamese death truck victim paid for ‘business class’ trip to UK

Pham Thi Tra My, 26, sent her mother harrowing messages saying she was ’dying’ Her family claim she paid people smugglers £30,000 to travel to UK via China Human rights worker who spoke with family says they were struggling with debt Added that 26-year-old had paid three times the price for ‘business class ticket’ A Vietnamese woman thought to be among 39 migrants found dead in a lorry had been dealing with debt created by a family member when she paid three times the price for a ‘business class ticket’ to the UK, it has been claimed.

Kommentaarid
(Külastatud 1,457 korda, 1 külastust täna)