KOHUTAV: Inglismaal avastati veokist 39 surnukeha, neist üks alaealine – nad olid arvatavalt surnuks külmunud

Inglismaal Essexi tööstuspargis avastati täna veoki konteinerist 39 surnukeha, kes olid seal arvatavalt surnuks külmunud. Rekka tuli algselt Bulgaariast ja sõitis Prantsusmaalt Iirimaa kaudu Holyheadi sadamasse Walesis. Auto oli olnud Inglismaal neli päeva.

Põhja-Iirimaalt pärit 25 aastane autojuht on vahistatud kahtlustatuna mõrvades. Veok sõitis Inglismaale laupäeval. Arvatakse, et autol oli külmutus sisse lülitatud ja inimesed külmusid surnuks, vahendab Daily Mail.

Politsei pole veel avalikustanud, kes veokis olnud inimesed olid ja kust nad on pärit. Surmajuhtum sunnib põhjalikumalt kontrollima Inglismaale saabuvaid veokeid.

Tegemist on suurima sellise juhtumiga pärast 2000. aastat, mil Belgiast Inglismaale sõitnud laeval hukkus veokis 58 hiinlast. Migrandid olid lämbunud, kuna veoki juht oli sulgenud ventilatsiooniavad. Juht mõisteti pärast seda tapmiste eest 14 aastaks vangi.

39 dead bodies are found in lorry container in Thurrock, Essex

Police found 39 people dead inside a lorry container in Essex early this morning It is thought the lorry is originally from Bulgaria and entered Britain at Holyhead The lorry’s driver, a 25-year-old from Northern Ireland, has been arrested Truck entered the UK on Saturday, suggesting victims were inside for four days Police have launched one of the UK’s biggest ever murder probes after the bodies of 39 people, including one teenager, were found in the back of a lorry in Essex.

Kommentaarid
(Külastatud 2,165 korda, 1 külastust täna)