Keraval sõidab bussiga tasuta vanem naine, kaasas lapsevanker, mille sees on midagi muud

Soome lõunaosas Keraval tekitab hämmingut vanem naine, kes sõidab bussiga tasuta, kaasas lapsevanker, milles on hoopis midagi muud.

Lapsevankris on lapse asemel kilekotti pandud plastikust esemed, vahendab Keski-Uusimaa.

Naine on sõitnud tasuta bussiettevõtte Oy Pohjolan Liikenne Ab bussides. Bussiettevõte aga lapsevankri sisu kontrollida ei saa ja seda lihtsal põhjusel. Nimelt sisenetakse vankriga bussi keskmisest uksest ja bussijuht ei saa vankri sisu kontrollida.

Sellised pettused, kus kasutatakse võimalust sõita tasuta lapsevankriga, kus polegi last pole väga levinud. Mõningal määral kasutatakse ka võltsitud mobiilipileteid.

Helsingi piirkonna bussiettevõtte HSL info kohaselt saab kuni 6-aastase lapse ja käruga sõita bussis tasuta nii laps kui ka saatja, kui laps on vankris, kärus või ratastoolis. Laps ei pea tingimata olema kärus, vaid ta võib istuda koos saatjaga bussi istmel.

“Vanhempi rouva Keravalta kulkee bussilla ilmaiseksi tyhjien lastenvaunujen kanssa” - näin kommentoivat liikennöitsijä ja HSL

Keski-Uusimaan tekstiviestipalstalla oli torstaina 3.10. viesti: “Bussilla 641 kulkee usein arki-iltaisin Keravalta vanhempi rouva ilmaiseksi lastenrattaiden kanssa. Rattaissa ei ole koskaan lasta vaan kassi ja muovipussi-nyssyköitä kuomun alla piilossa.” Linja on Pohjolan Kaupunkiliikenteen liikennöimä. Tarkastetaanko vaunujen sisältöä koskaan busseissanne, Oy Pohjolan Liikenne Ab:n viestintäasiantuntija Elli Hiironen?

Kommentaarid
(Külastatud 636 korda, 1 külastust täna)