Eestist pärit mõrtsukale mõisteti Inglismaal eluaegne vanglakaristus

Eestist pärit 32-aastane Kirill Belorusov mõisteti täna Inglismaal eluks ajaks vangi.

Mees tappis Inglismaal Londonis tänavu märtsi algul jõhkralt oma endise elukaaslase, 34-aastase prantslannast filmirežissööri Laureline Garcia-Bertau ja mattis surnukeha maja kõrvale lillepeenrasse. Pärast seda sõitis Kirill Eestisse, kus ta kinni võeti, vahendab Daily Mail.

Eluaegne vangistus tähendab seda, et Kirillil tuleb reaalselt vangis olla vähemalt 24 aastat.

Wannabe stuntman is jailed for life for murdering French ex-girlfriend

Kirill Belorusov, 32, strangled Laureline Garcia-Bertau at her west London home He then wrapped victim’s naked body in bin bags and buried it in her flower bed Victim’s mother burst into tears as Belorusov was jailed for minimum of 24 years The killer rolled his eyes and gave a loud, theatrical sigh as sentence was passed A ‘cruel and heartless fraud’ has been jailed for life for murdering his French film producer ex-girlfriend and then burying her in a shallow grave.

Kommentaarid
(Külastatud 889 korda, 1 külastust täna)