25-aastane kahtlusalune Kuopio kooliründaja elas ühiselamus, oli vaikne mees ja hoidis omaette

Ühika toanaabrite väitel oli 25-aastane Kuopio kahtlusalune kooliründaja vaikne mees ja eriti teistega ei suhelnud.

Ühe inimese tapnud ja veel üheksat inimest haavanud mees ei olnud eriti suur suhtleja. Särkiniemi ühiselamus elav paarikümneaastane toanaaber rääkis, et oli meest näinud korduvalt, aga eriti jutule polnud saanud, vahendab Iltalehti.

Toanaaber rääkis, et oli näinud meest enne rünnakut midagi oma tuppa kandmas. Tegemist oli pikliku valget värvi kastiga. Kast oli ligi meetri pikkune.

Politsei info kohaselt kasutati rünnakus mõõka. Pole täpselt teada, mis oli 1994. aastal sündinud mehe kantud kastis.

Mees elas ühiselamus väga vaikselt ja oli seal olnud vähemalt alates kevadest. Naabri kirjelduse kohaselt oli mees pikka kasvu soomlane, kel oli pikad, õlgadeni ulatuvad heledad juuksed. Tal oli seljas musta värvi jope, kapuutsiga pluus ja kasutas seljakotti. Samuti oli mehel peas müts.

Naaber tervitas meest, aga too midagi vastu ei öelnud, vaid vaatas enda ette maha.

Kantoi pitkää laatikkoa, ei reagoinut tervehdykseen – Seinänaapuri kertoo Kuopion epäillyn koulumurhaajan oudosta toiminnasta hyökkäyksen alla

Naapurin mukaan epäilty on hiljainen mies, joka vaikutti olevan ajatuksissaan. Kuopiossa murhasta ja yhteensä yhdeksän ihmisen eriasteisesta pahoinpitelystä tai henkirikoksen yrityksestä epäilty kouluhyökkääjä ei ollut naapurustossaan sosiaalinen. Särkiniemeläisessä opiskelijatalossa asuva parikymppinen seinänaapuri kertoo, että on nähnyt talossa asunutta miestä useita kertoja, mutta keskustelu ei ole onnistunut.

Kommentaarid
(Külastatud 320 korda, 1 külastust täna)