Uksehoidja vägistas Turus naise

Turu kohus mõistis naise vägistamises süüdi uksehoidjana töötanud Aki Markus Petteri Piipponeni ja mõistis talle kahe aasta ja ühe kuu pikkuse vanglakaristuse.

Piipponen vägistas 2017. aasta maikuus oma tuttava naise tolle kodus. Tegu puudutas kolme eri viisil toime pandud suguühet, vahendab Iltalehti.

Naine tegi kuriteoteate kohe järgmisel päeval. Ta käis ka arsti vastuvõtul. Arst tuvastas vigastused. Lisaks füüsilistele vigastustele sai naine stressireaktsiooni.

Piipponen end süüdi ei tunnistanud ja väitis, et vigastused olid seotud vabatahtliku aktiivse seksiga. Tema väitel oldi ka varem niimoodi vahekorras ja neil oli kombeks, et mees jätkab isegi siis, kui naisel hakkab valus.

Kohus aga Pipponeni jutu uskuma ei jäänud, kuna kannatanu oli ka mehe enda väitel olnud pisarais. Kohtu hinnangul ei vasta see kirjeldus vabatahtlikule seksile. Lisaks süüdistati meest naise kallal toime pandud vägivallas, muu hulgas kägistamises. Lisaks vanglakaristusele tuleb mehel maksta naisele tekitatud kahju eest hüvitist 12 200 eurot.

Portsari raiskasi naisen Turussa

Turun hovioikeus on pienin muutoksin vahvistanut Varsinais-Suomen käräjäoikeus Aki Markus Petteri Piipposelle antaman raiskaustuomion. Hovioikeus tuomitsi Piipposen raiskauksesta ja pahoinpitelystä kahden vuoden ja kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Järjestyksenvalvojana työskennellyt Piipponen raiskasi toukokuussa 2017 silloisen tuttavansa tämän omassa kodissa. Teko käsitti kolme eri tavoin tehtyä sukupuoliyhdyntää. Nainen oli tehnyt rikosilmoituksen heti seuraavana päivänä.

Kommentaarid
(Külastatud 376 korda, 1 külastust täna)