Tjäreborg sai lisaraha, ettevõtte tegevus jätkub tänasest tavapäraselt

Eile reiside ja lendude katkestamisest teatanud Tjäreborg andis hilja õhtul teada, et saadi lisaraha ja tänasest, teisipäevast jätkub tegevus tavapäraselt.

Tjäreborgi emaettevõte Thomas Cook teatas tegevuse lõpetamisest esmaspäeva hommikul. See mõjutas ka tütarfirma Thomas Cook Airlines Scandinavian tegevust ja paljud esmaspäevased lennud tühistati, vahendab MTV.

Tjäreborg sai aga lisaraha ja ettevõtte tegevus jätkub tavapäraselt alates teisipäevast, 24. septembrist.

Need, kes esmaspäeval lennata ei saanud, neile üritatakse korraldada sõit täna, teisipäeval. Seoses pankrotiga võib olla probleeme hotellides. Need probleemid võivad esineda ka eelolevatel päevadel, kuni Tjäreborg on võtnud ühendust kõigi koostööpartneritega.

Kommentaarid
(Külastatud 353 korda, 1 külastust täna)