Stockholmis tulistati tuntud räppar Asap Rocky advokaati

Stockholmi kesklinnas eile toimunud tulistamises sai pihta tuntud USA räppari Asap Rocky advokaat Henrik Olsson Lilja.

Haavata saanud advokaadil õnnestus oma kodumaja kangialusest helistada hädaabi numbril, vahendab Expressen.

Politsei sai Kungsholmeni linnaossa väljakutse reede hommikul kella 9 ajal. Haiglasse viidi ligi 50-aastane mees.

Alguses olid Lilja ja tundmatu mees kähmlenud, peale mida tulistas mees advokaadi suunas mitu lasku. Üks kuul tabas advokaati pähe ja teine rindu. Kahtlusalune tulistaja põgenes tumedat värvi linnamaasturiga ja teda pole leitud.

Politsei on seoses juhtunuga vahistanud ühe endise tippjuristi, naisterahva, kes on varem töötanud kohtunikuna. Teadaolevalt on ta toime pannud vägivallakuriteo. Naisele oli määratud Lilja suhtes lähenemiskeeld. Rootsi meedia andmetel oli naine palganud mõrtsuka Liljad tapma.

Lilja poolt esindatud tuntud USA räppar Asap Rocky ehk Rakim Mayers mõisteti augustis vägivallatsemise eest vanglasse kaheaastase katseajaga. Liljad asendas hiljem advokaat Slobodan Jovicic.

Känd advokat skjuten med flera skott – högt uppsatt kvinnlig jurist gripen * Polis utreder mordförsök

En känd advokat har skjutits med flera skott i centrala Stockholm. Hans tillstånd är allvarligt men stabilt. Advokaten kunde själv larma polis och lämna viktiga ledtrådar. En kvinna – en tidigare domare som dömts för brott och meddelats kontaktförbud mot advokaten – har anhållits misstänkt för anstiftan till mordförsök, enligt Expressens uppgifter.

Kommentaarid
(Külastatud 253 korda, 1 külastust täna)