Sportlased on mures MM-il kasutatavate stardipaku-kaamerate pärast

Katari pealinnas Dohas kergejõustiku MM-il osalevad sportlased on mures stardipakkude sisse pandud kaamerate pärast. Eriti on mures naised, kes kasutavad nappi rõivastust ja altpoolt on näha nende intiimsed kehaosad.

Protesti tõstsid Saksa meedia andmetel jooksjad Gina Lückenkemper ja Tatjana Pinto. Selle peale teatas rahvusvaheline kergejõustikuliit IAAF, et teemaga tegeletakse.

Kaamerad on pandud stardipakkude sisse ja nende seatud nurk on küsitav. Sportlaste jaoks on see ebameeldiv.

IAAF lubas, et neid kaameraid enam sisse ei lülitata ning salvestatud pildid kustutatakse. Selliseid kaameraid varem kusagil kasutatud pole. Kaamerate eesmärk oli muuta televaatajate jaoks pilti atraktiivsemaks ning parandada vaatajate ja sportlaste vahelist kontakti.

Vaidlusalune stardipaku kaamera Doha MM-il.
Kommentaarid
(Külastatud 259 korda, 1 külastust täna)