Soomes tuli veokil sõidu ajal haagis tagant ära, juht ei pannud seda tähele ja sõitis edasi 50 km

Helsingi ligidal Kirkkonummis tuli rekkal keset ööd käru tagant ära. Haagis oli sõitnud teelt välja külili 51. maanteel, mõnisada meetrit enne Kirkkonummi keskusesse hargnevat ristmikku.

Juht oli sõitnud edasi ligi 50 km, enne kui märkas haagise puudumist. Kerava päästekeskus sai teate juhtunu kohta kell 23.05. Rekkal olid peal muu hulgas autorehvid. Haagise külg tuli õnnetuses lahti, aga kaup välja ei pääsenud. Keegi vigastada ei saanud, vahendab Ilta-Sanomat.

Lääne-Uusimaa päästekeskuse töötajad tühjendsid öö otsa käru kaubast ja said käru tagasi ratastele alles vastu hommikut. Öösel oli teel avatud ainult üks sõidurada. Politsei on veoki juhi kätte saanud, aga õnnetus põhjus pole teada.

Rekasta irtosi perävaunu Kirkkonummella – kuljettaja jatkoi matkaa 50 kilometriä tietämättömänä

Varaosaterminaaliin matkalla olleen rekan kuljettaja huomasi keskiviikkona hieman ennen puoltäyötä Karjaalla, että jotain puuttui. Rekan täyspitkä perävaunu oli kadonnut kesken ajon. Perävaunu löytyi 50 kilometrin päästä Kirkkonummelta. Se oli kaatunut kyljelleen valtatielle 51, muutama sata metriä ennen Kirkkonummen keskustaan kääntyvää liittymää. Keravan hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen kello 23.05.

Kommentaarid
(Külastatud 1,992 korda, 1 külastust täna)