Soomes leiti korterist surnult kaks noort meest – politsei hoiatab ohtliku narkootikumi eest

Politsei on alustanud uurimist nädalavahetusel Joensuus surnud kahe noore mehe osas. Mõlemad olid kohalikud Joensuu mehed.

Üks meestest leiti surnult laupäeva hommikul, teine pühapäeva hommikul. Mõlemad leiti politsei info kohaselt korteritest.

Eeluurimise käigus on selgunud, et mõlemad mehed tarvitasid enne surma uimasteid. Politsei kahtlustab Subutexi ehk kanget opioidil põhinevat valuvaigistit, mida kasutatakse ka võõrutusraviks.

Politsei hoiatab nüüd, et Joensuu kandis on liikvel ohtlik narkootikum. Politsei võttis nädalavahetusel kinni ühe Joensuu mehe, kellelt leiti 187 Subutexi tabletti. Politsei uurib nüüd, kas sel on seos surmajuhtumitega.

Poliisi – Tiedotteet

Poliisi on saanut kuluneen viikonlopun aikana tutkittavakseen kaksi kuolemantapausta, joissa molemmissa on kuollut nuorehko joensuulainen mies. Tieto ensimmäisestä vainajasta tuli poliisin tietoon lauantaiaamuna ja toinen sunnuntaiaamuna. Molemmat vainajat löydettiin yksityisasunnoista. Molempien kuolemantapausten tutkinnan yhteydessä poliisin tietoon on tullut, että miehet olivat nauttineet ennen kuolemaansa huumausaineita.

Kommentaarid
(Külastatud 1,122 korda, 1 külastust täna)