Soome lotomiljonärid saavad täna oma raha kätte, aga kõigile seda siiski ei anta

Paljudel Siilinjärvi elanikel on täna oluliselt parem esmaspäev, kuna välja makstakse 92 miljoni euro suurune Eurojackpoti peavõit.

Võitjaid oli kokku 50 ja võidupilet osteti K-Supermarket Herkkupata’st. Kõik võitjad aga oma raha kätte ei saa, sest pole pabereid korda ajanud, vahendab Iltalehti.

Soome lotofirma Veikkaus info kohaselt on kõik võitjad endast teada andnud, aga kõik täna raha kätte ei saa. Raha saavad need, kes on maksuasjad korda ajanud. Osade võitjate puhul on see protsess pooleli.

Need, kellega on asi pooleli, pole veel käinud läbi Veikkause peakontorist. Kiiret võidu lunastamisega pole, seda saab teha aasta jooksul alates võidust. Võidupäev oli 23. august. Kupongi kaotsimineku pärast ei pea ka enam muretsema, sest see on lotofirmasse ära viidud.

Hiiglaslik võit on Ida-Soomes Kuopio ligidal asuva väikse Siilinjärvi asula pöördesse ajanud. Kohalikus lehes on reklaamitud juba 90 000 eurot maksvaid kvaliteetkõlareid. Iga võitja saab endale ligi 1,8 miljonit eurot. Need, kes on asjad korda ajanud, saavad raha täna pangaarvele. See on paljude jaoks ilus algus nädalale.

Siilinjärven Eurojackpot-miljoonien maksupäivä on tänään – kaikki voittajat eivät saa rahojaan

Kaikki voittoisan kimpan jäsenet eivät ole hoitaneet voitonmaksuprosessia loppuun. Monella siilinjärveläisellä on tänään astetta parempi maanantai. Tänään on nimittäin se päivä, kun megalomaanisen 92 miljoonan Eurojackpot-voitto lähtee maksuun. Voittajia oli kaikkiaan 50. Onnekasta kimppalistaa oli kerätty K-Supermarket Herkkupadassa. Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kertoo Iltalehdelle, että kaikki voittajat ovat ilmoittautunet Veikkaukselle.

Kommentaarid
(Külastatud 865 korda, 1 külastust täna)