Politsei: Soomes kadunuks jäänud naisajateenija on tõenäoliselt tapetud

Soomes juuni algul kadunuks jäänud naisajateenija puhul algul kuritegu ei kahtlustatud, aga nüüd arvatakse, et noor naine on tapetud.

Viimati nähti 21-aastast Milla Aroneni 8. juunil Soome edelaosas Somerol. Tema telefon lülitus välja järgmisel päeval, vahendab MTV.

Ajateenistust läbinud Milla pidi naasma väeossa järgmisel päeval, 9. juunil, aga sinna ta ei jõudnud. Lähedased kuulutasid neiu tagaotsitavaks 11. juunil.

Varem teatas politsei, et tema kadumisega seoses kuritegu ei kahtlustata, aga täna teatas keskkriminaalpolitsei, et naine on tõenäoliselt tapetud. Politseil on asjaga seoses teada üks või mitu kahtlusalust. Täpsemat kahtlusaluste arvu politsei ei avalikusta.

Politsei on asjaga seoses väga kidakeelne. Näiteks ei kommenteerita seda, kas asjaga seoses on kedagi vahistatud. Ei kommenteerita isegi seda, kas leitud on naise surnukeha. Politsei märkis vaid seda, et tegemist on delikaatse juhtumiga ja asjaolusid avalikustada ei saa.

Politsei andmetel hakati tapmist kahtlustama juulikuus. Vähehaaval tuli välja asjaolusid, mis viitasid tapmisele. Miski ei viitanud sellele, et tegemist oleks olnud naise tahtliku kadumisega.

Politsei on palunud varem vihjeid Aroneni käsutuses olnud Volkswagen Golfi kui ka ühe hõbedast värvi universaalkerega Volvo V70 kohta. Volvo omanikku kuriteos ei kahtlustata, aga politsei palub vihjeid auto liikumise kohta, kuna Aronen oli kadumise nädalavahetusel selle auto peal.

Kommentaarid
(Külastatud 968 korda, 1 külastust täna)