Neli vene turisti hukkus segastel asjaoludel Türgi reisil – asja hakati uurima

Vene võimud on asunud uurima nelja vene turisti salapärast hukkumist Türgi reisil.

Esimene juhtum oli neljatärni hotellis Sunhill, kus 11-aastase vene tüdruku Alisa käsi jäi basseini pumba külge kinni. Kuigi tüdruk päästeti lahti, suri ta 11 päeva hiljem haiglas, vahendab Yahoo News.

Mitmed asja pealt näinud turistid on väitnud, et basseinis polnud kohal valvurit ning hotell ei teinud midagi selleks, et tüdrukut päästa.

Teine surmajuhtum oli Türgis Alanyas, kus 19-aastane Olga hukkus Sealanya veepargis. Snorgeldamas olnud neiu toodi kaldale ja viidi Venemaale ravile. Naine oli pärast seda 12 päeva koomas ja suri.

Kolmas hukkunud vene tüdruk oli 16-aastane lapsmodell Sofia, kes suri kõhukelmepõletikku. Tema hukkumise puhul kahtlustatakse elundiäri, kuna tüdruku vanemate väitel oli varastatud tema siseelundeid. Tüdrukut ravinud haigla on need väited ümber lükanud.

Viimane juhtum oli käesoleva nädala teisipäeval, kui 5-aastane Ljubov läks Antalyas hotelli basseini ujuma ilma ujumisrõngata. Pere oli just alustanud oma puhkust viietärni hotellis Maya World Beach, kui järelvalveta jäänud tüdruk uppus. Basseini ümbruses polnud ema väitel näha ühtegi valvurit.

Juhtumeid ühendab asjaolu, et kõik olid vene turistid ning nende hukkumise ajal puudus vajalik valve. Venemaal on moodustatud nüüd uurimisgrupp, kes peab välja selgitama, kas neis kohtades puudus ette nähtud valve või polnud see piisav.

The country where young female tourists keep dying in bizarre circumstances

Four separate deaths of young female tourists in Turkey – three of them in swimming pools – are to be probed by Russia’s top criminal investigation body. The fourth case involves shocking allegations made by the parents of the deceased that human organs were stolen from 16-year-old child model Sofiya Lanshakova after she died from suspected peritonitis – claims which are strongly denied by hospitals where she was treated.

Kommentaarid
(Külastatud 252 korda, 1 külastust täna)