KUUM: Tundmatu isik tungis Porvoos kooli territooriumile ja peksis inimesi

Porvoos Pääskytie koolis oli täna vahejuhtum, kus kõrvaline isik tekitas hädaolukorra ja lõi vähemalt ühte õpilast.

Kooli direktor Kimmo Sirén ütles, et enne kella 9 tulid kooli õpilased rääkima, et kooli hoovis on häirivalt käituv mees. Direktor läks meest ära ajama, aga selle peale sai mees vihaseks, vahendab MTV.

Mees oli tulnud direktorile lähedale ja löönud teda vastu nägu. Pärast seda tuli kohale veel täiskasvanuid ja mees lahkus.

Direktor väitel polnud siiski selge, et mees on lahkunud kooli territooriumilt, mistõttu anti õpilastele korraldus tulla koolimajja sisse. Õpilased ootasid koolis sees pool tundi, kuni politsei kontrollis, et isikut pole kooli ruumides.

Kooli direktor ütles, et ei saanud vigastada. Üks kooli õpilane oli langenud vägivalla ohvriks teel kooli, aga selle kohta pole kooli direktoril täpsemat infot. Porvoo linn teatas samuti, et üht kooli õpilast oli löödud teel kooli.

Mees oli kooli töötajatele varasemast tundmatu. Arvatavalt oli isik joobes. Pärast vahejuhtumit selgitati asja õpilastele. Lapsevanematele saadetakse samuti juhtunu kohta info ja õpilastega vesteldakse.

Praegu on olukord koolis rahunenud, õppetöö jätkub nagu tavaliselt ning politsei tegeleb isiku otsimisega.

Kommentaarid
(Külastatud 202 korda, 1 külastust täna)