KUUM: Kaduma läinud naisajateenija tapmisega seoses on vahistatud 24-aastane mees

Seoses juuni algul Someros kaduma läinud 21-aastase naisajateenija tapmisega on kohtu otsusega vahistatud üks 24-aastane mees.

Keskkriminaalpolitsei ja Edela-Soome politseijaoskond on uurinud Milla Aroneni  kadumist pärast selle teatavaks saamist juuni algul. Aronenist pole olnud elumärki alates 8. juunist, mil teda nähti viimati Somero keskuses koduhoovis, vahendab Ilta-Sanomat.

Politsei kahtlustab, et Aronen tapeti 8-9. juunil. Möödunud nädalal vahistati kohtu otsusega antud asjaga seoses üks 1995. aastal sündinud mees. Teadaolevalt on tegemist kohaliku mehega. Kahtlusalune mees on varem süüdi mõistetud liikluskuriteos ja loata juhtimises. Juhiloata mees sõitis mootorrattaga eelmisel aastal Someros politsei eest ära. Mees sõitis 40 km/h alas kiirusega 100 km/h ja 80 km/h alas kiirusega 150 km/h.

Politsei palub inimestelt jätkuvalt vihjeid Milla Aroneni ja tema liikumiste kohta pärast 7. juunit. Noort naist nähti viimati tema kodumaja hoovis 8. juunil. See oli laupäeva õhtu, kui sugulane tõi ta koju. Naine pidi järgmisel päeval, 9. juunil naasma ajateenistusse oma väeossa Pori brigaadis Säkyläs. Sinna ta aga ei jõudnud. Naise mobiiltelefon jäi tummaks millalgi nädalavahetuse jooksul.

Aronen on ligi 165 cm pikk, pikkade tumedate juuste ja saleda kehaehitusega. Tema kehal on tätoveeringud. Kadumise hetkel kandis ta tõenäoliselt tumedaid rõivaid.

Politsei palub infot ka Aroneni auto, 2001. aasta Volkswagen Golfi kohta. Lisaks palutakse infot sel nädalavahetusel Someros liikunud 2003. aasta hõbedase Volvo V70 kohta, mille peale oli naine tõenäoliselt kadumise hetkel läinud. Tähelepanekutest saab teada anda politsei telefonile +358 50 456 4903 või e-posti aadressile rikosvihje.krp(at)poliisi.fi.

Piltidel Volkswagen Golf (reg nr KPJ-506) ja Volvo V70, mille kohta politsei vihjeid ootab:

Politsei foto.
Politsei foto.
Kommentaarid
(Külastatud 859 korda, 1 külastust täna)