KUUM: Helsingis on taas käimas suur politseioperatsioon

Helsingis Jätkäsaaris on täna, esmaspäeval käimas taas suur politseioperatsioon.

Eile, pühapäeval on politseioperatsioon seoses relvastatud kioskiröövi katsega. Politsei andis teada, et kioskit taheti röövida ja kahtlusalusel mehel oli kaasas tulirelv. Politsei avaldas ka pildid, et isikut tuvastada.

Esmaspäeva õhtul aga toimus Jätkäsaaris uus suur politseioperatsioon. Üks isik on ühest Kap Horni täna piirkonnas asuvast hoonest politseinike saatel välja toodud. Politseinikud on raskes relvastuses, vahendab Iltalehti.

Politsei ei avaldanud, kas tänase operatsiooni puhul on tegemist pühapäevase kioskiröövi või mõne muu juhtumiga seotud haaranguga.

Poliisilla jälleen operaatio Helsingin Jätkäsaaressa: “Liittyy etsintäkuulutetun henkilön kiinniottoon”

Helsingin Jätkäsaaressa on ollut kahtena peräkkäisenä päivänä näyttäviä poliisioperaatioita. Helsingin Jätkäsaaren sunnuntainen poliisioperaatio keräsi runsaasti huomiota. Maanantaina selvisi, että kyseessä oli epäilty törkeä ryöstön yritys. Selkämerenkatu 7:ssa sijaitseva R-kioski oli yritetty ryöstää, ja epäillyllä tekijällä oli mahdollisesti ampuma-ase. Poliisi julkaisi maanantaina kuvat teosta epäillyn miehen tunnistamiseksi. Maanantai-iltana Helsingin Jätkäsaaressa on ollut jälleen poliisioperaatio.

Kommentaarid
(Külastatud 418 korda, 1 külastust täna)