Kohutav õnnetus Valgevenes: noor ema jäi peaga auto akna vahele ja hukkus

Noor ema hakkas Valgevenes läbi auto esiakna last välja tõstma, kui laps vajutas kogemata elektriakna lülitit, aken läks kinni ja ema jäi peadpidi akna vahele.

21-aastasel Julial oli sel päeval sünnipäev, kui ta tõstis 2-aastast tütart läbi akna autost välja ja tütar kogemata lülitit vajutas. Mees Artur vabastas naise, aga ta suri 8 päeva hiljem Bresti haiglas ajukahjustuse tõttu, vahendab Daily Mail.

Mees purustas kohale jõudes pere BMW kinni kiilunud akna, et naist vabastada. Selleks ajaks oli naine kaotanud teadvuse. Lugu juhtus Staroje Selo külas Valgevene lõunaosas.  Auto mark oli BMW E34. Ema jäid leinama kaks tütart.

Child ‘accidentally kills mum by closing window of car on her neck’

Yulia Sharko, 21, tried to take daughter out of car through front seat window Child pressed automatic switch – closing window and killing her mother Husband Artur freed her but she died eight days later from brain damage at Brest regional hospital, south-west Belarus A young mother died on her 21st birthday after getting her neck wedged in the closing window of her family’s BMW.

Kommentaarid
(Külastatud 800 korda, 1 külastust täna)