Kohutav olukord Bahama saartel pärast orkaani: sajad hukkunud, tuhanded kadunud, inimesed tapavad teineteist toidu pärast

Bahama saartel on pärast ajaloo üht suurimat orkaani Dorian kujunenud kaos: tuhanded inimesed on kadunud, ellujäänud tapavad teineteist toidu ja vee pärast.

Surnukehad vedelevad hunnikus ja valitsus on tellinud sadu laibakotte ning külmikuid, et hukkunuid säilitada. Kahju hinnatakse vähemalt 7 miljardile dollarile. Hukkunuid on sadades, kui mitte tuhandetes. Surnukehad ujuvad vees, kardetakse haiguste levikut, vahendab Daily Mail.

 

-Reklaam-

 

Ilma eluasemeta ja saatuse meelevallas on praegu ligi 70 000 inimest. Inimesed on sattunud paankasse ning toidu ja vee otsinguil tapetakse teineteist. Kõik on kadunud: kodud, pangad, tanklad, poed. Inimesi tahetakse evakueerida, aga ka lennuväljad ja lennukid on hävinud. Mõned inimesed on suudetud ära viia kopteritega.

 

 

(Visited 1 798 times, 1 visits today)

Kommentaarid

kommentaarid