Kohutav olukord Bahama saartel pärast orkaani: sajad hukkunud, tuhanded kadunud, inimesed tapavad teineteist toidu pärast

Bahama saartel on pärast ajaloo üht suurimat orkaani Dorian kujunenud kaos: tuhanded inimesed on kadunud, ellujäänud tapavad teineteist toidu ja vee pärast.

Surnukehad vedelevad hunnikus ja valitsus on tellinud sadu laibakotte ning külmikuid, et hukkunuid säilitada. Kahju hinnatakse vähemalt 7 miljardile dollarile. Hukkunuid on sadades, kui mitte tuhandetes. Surnukehad ujuvad vees, kardetakse haiguste levikut, vahendab Daily Mail.

Ilma eluasemeta ja saatuse meelevallas on praegu ligi 70 000 inimest. Inimesed on sattunud paankasse ning toidu ja vee otsinguil tapetakse teineteist. Kõik on kadunud: kodud, pangad, tanklad, poed. Inimesi tahetakse evakueerida, aga ka lennuväljad ja lennukid on hävinud. Mõned inimesed on suudetud ära viia kopteritega.

Kommentaarid
(Külastatud 1,941 korda, 1 külastust täna)