Kes on kauneim? Siin on Miss Soome finalistid

Eile, esmaspäeval avalikustati Miss Soome 2019 finalistid. Neid on kokku kümme. Vaata ja hinda, kes neist on kauneim?

Kandidaadid on järgmised:

  1. Riikka Uusitalo, 25a, 167 cm, Helsingi (pärit Rovaniemist).
  2. Laura Lahtinen, 19a, 168 cm, Lahti.
  3. Sonja Länsivuori, 22a, 168 cm, Kuopio.
  4. Riina Salokorpi, 21a, 172 cm, Seinäjoki.
  5. Anni Harjunpää, 23a, 179 cm, Tampere (pärit Sastamalast).
  6. Emmi Suuronen, 25a, 172 cm, Kouvola.
  7. Jutta Kyllönen, 21a, 170 cm, Oulu.
  8. Elisa Karimo, 19a, 171 cm, Turu (pärit Helsingist).
  9. Aino Aaltonen, 25a, 175 cm, Turu.
  10. Katariina Juselius, 25a, 175 cm, Helsingi (pärit Nurmijärvist).

Kes on lemmik Miss Soome 2019 finalist?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

 

View this post on Instagram

 

1. Riikka Uusitalo, 25v, 167cm  Helsinki (kotoisin Rovaniemi) Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

2. Laura Lahtinen, 19v, 168cm, Lahti Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

3. Sonja Länsivuori, 22v, 168cm, Kuopio Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

4. Riina Salokorpi, 21v, 172cm, Seinäjoki Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

5. Anni Harjunpää, 23v, 179cm, Tampere (kotoisin Sastamala) Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

6. Emmi Suuronen, 25v, 172cm, Kouvola Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

7. Jutta Kyllönen, 21v, 170cm, Oulu Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

8. Elisa Karimo, 19v, 171cm, Turku (kotoisin Helsinki) Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

9. Aino Aaltonen, 25v, 175cm, Turku Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

10. Katariina Juselius, 25v, 175cm, Helsinki (kotoisin Nurmijärvi) Kuvaaja: @nadihammouda Hiukset: @salonbellapelo Meikki: @estelleworks Hiustenpidennykset: @dreamhairfinland Korut: @glitterofficial #misssuomi #misssuomi2019 #kauniistiitsevarma

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,183 korda, 1 külastust täna)