Keegi ostis Helsingi külje alt imeodavalt väikse saare, endine omanik raevus

Helsingi külje all asuv väike Katajanokanluoto saar on müüdud 375 000 euro eest, nii palju maksab Helsingis üks väike korter.

Saare müüs maha täitebüroo selle ettevõtjast omaniku võlgade katteks. Endine omanik Mika Norring peab nüüd hinda liiga madalaks, vahendab Svenska Yle.

Endine omanik tegi täitebüroo tegevuse peale kohtusse kaebuse, aga seda ei võetud menetlusse, kuna kaebus saabus kohtusse liiga hilja. Norringu väitel oli üks Vene firma pakkunud saare eest 12,9 miljonit dollarit.

Täitebüroo andmetel aga polnud saare vastu huvi ja seetõttu tuli hinda alandada. Saare ostis kinnisvarahaldusfirma P.W. Brandt Oy.

Eelmisel aastal käis uudistest läbi, et saar on müügis ja selle alghind on miljon eurot. Saar oli planeeringu järgi ette nähtud virgestusalaks ja kui sinna oleks tahetud midagi juurde ehitada, oleks tulnud planeeringut muuta.

Omtalad ö utanför Helsingfors såldes av utsökningsverket – tidigare ägare anser priset vara för lågt då ryskt bolag erbjudit nästan 13 miljoner dollar

Ön Skatakobben utanför Skatudden i Helsingfors har sålts av Helsingfors utsökningsverk. Den tidigare ägaren Mika Norring är missnöjd och anser att ön såldes till underpris. Köpesumman var 375 000 euro. Ett ryskt byggbolag har erbjudit 12,9 miljoner dollar för ön. Solen skiner och det är omkring 25 grader.

Kommentaarid
(Külastatud 726 korda, 1 külastust täna)