Kas see on heategu? Vene sotsiaalmeedia staarid söötsid kodutule sushit

Venemaal on puhkenud skandaal sellest, et sotsiaalmeedia staarid, Kaasanist pärit 24-aastased õed Adelja ja Alina Fahtejeva söötsid tänaval kodutule sushit.

Video postitati seoses konkursiga „Nam ne vsjo ravno” (tõlkes: meil pole ükskõik) ja selle peaauhinnaks oli telefon iPhone.

Videos on näha, kuidas õed tellivad telefoni teel sushi kohale ja söödavad seda kodutule mehele.

Õed on varem kogunud populaarsust sellega, et poseerivad koos lennukite ja luksusjahtidega. Nüüd aga peatusid nad ratastoolis kodutu mehe juures.

Enne seda vaatasid naised teineteisele otsa ja üks ütles teisele: „Vaeseke, ta pole ilmselt kaua aega süüa saanud.” Siis söötsid nad mehele sushit ja lõpuks andsid karbi mehe kätte, et ta ise süüa saaks. Venekeelne klipp lõppeb sõnadega: „Igaüks teab, et on häid inimesi, kes aitavad.”

Video tekitas pahameeletormi, kui tuli välja, et mees polnud näitleja, vaid päriselt kodutu. Tuli välja, et ta oli kohalik Kaasani mees Juri, endine mesinik. Üks kommentaator märkis, et kaksikud on elust nii võõrdunud, et isegi ei tea, kuidas vaeseid inimesi aidata. Teine märkis, et neidudel polnud mehest sooja ega külma, nad soovisid omale uut telefoni.

Neiud tekitasid viimati elevust 2017. aastal, kui teatasid, et soovivad omale „vastikult rikast” meest, keda jagada.

 

View this post on Instagram

 

Каждый день мы видим на улице людей, нуждающихся в помощи🙏🏽 Нам ведь всем по силам обратить на них внимание? Не проходите мимо… Да, бездомные котики это может быть милее, но людям тоже нужна наша помощь, поддержка🙌🏽 И нам не все равно! #намневсеравно2019 #близняшки #twins #kazan #moscow #однахорошоадвелучше

A post shared by ADELYA | ALINA (@adelalinka_life) on

Kommentaarid
(Külastatud 66 korda, 1 külastust täna)