Kahte ameeriklast Amsterdamis pussitanud afgaani mees ütles, et tuli kaitsma prohvet Muhamedi ja tapma halbu inimesi

Hollandis on kohtu all 20-aastane Jawed Santani, kes pussitas 2018. aastal Amsterdami raudteejaamas kahte Ameerika turisti. Mees ütles, et tuli Hollandisse kaitsma prohvet Muhamedi ja tapma halbu inimesi.

Afgaani mees on mõrva ja terrorismi süüdistusega kohtu all. Pussitamine toimus eelmise aasta 31. augustil, vahendab Daily Mail.

Kaks Ameerika turisti said noarünnakus raskelt vigastada. Politsei peatas afgaani kiiresti, tulistades teda alakehasse.

Üks kannatanutest jääb seoses selgroo vigastusega ratastooli. Teine sai noaga löögi paremale poole rindu ja õlga ning tema närvid said kahjustada.

Afghan ‘who stabbed two US tourists’ went ‘to protect Prophet’

Jawed Santani, 20, appeared at a two-day hearing in heavily fortified courtroom Was in Amsterdam, where he faces attempted murder charges for 2018 attack ‘I came to the Netherlands to protect my prophet,’ Santani told the judges today Two US tourists were injured in the attack inside the Dutch capital’s busy station An Afghan man suspected of stabbing two American tourists last year at Amsterdam’s Central Station has told judges he travelled to the Netherlands ‘to protect the Prophet Mohammed’.

Kommentaarid
(Külastatud 354 korda, 1 külastust täna)