Helsingis oli pussitamine, kolm isikut on kinni võetud

Helsingis Ruoholahtis oli reedel pussitamine, seoses sellega on politsei kolm isikut kinni võtnud.

Praegu teada oleva info kohaselt kulgesid sündmused nii, et kaks noort meest röövisid kolmandat. Röövitav isik võttis ühel hetkel välja noa ja lõi sellega ühte röövijatest, vahendab Helsingin Sanomat.

Pussitamise ohver viidi haiglasse ja ta sai vajaliku ravi. Täna laupäeval võeti aga kõik kolm isikut kinni. Tegemist on kolme noore mehega, kellest noorim on 15-aastane ja vanim 21-aastane. Juhtum oli Santakatu ja Santakuja ristmikul.

Politsei uurib sündmust kui vägivallatsemist ja röövi katset. Juhtunu käik on aga veel ebaselge, kuna kõiki asjaosalisi pole veel üle kuulatud ja osa juttudest pole päris usutavad. Nimelt lähevad isikute kirjeldused toimunust lahku.

Praegu on politsei info kohaselt selgusetu, kas politsei kutsus kohale üks röövijatest või keegi kõrvaline isik või mõlemad. Praeguse info põhjal polnud kõrvalistele inimestele ohtu. Kahtlusalused röövlid tundsid teineteist, aga veel on selgusetu, kas nad tundsid ka pussitajat.

Tegemist on politsei info kohaselt ebatavalise juhtumiga ja praegu pole teada, kas kogu pilt asja kohta on selge. Politsei jätkab meeste ülekuulamisega.

Kommentaarid
(Külastatud 469 korda, 1 külastust täna)