Helsingi tõstab sotsiaaltöötajate palga 3600 euroni

Helsingis on suur puudus sotsiaaltöötajatest, mistõttu tõuseb alates 1. septembrist lastekaitse sotsiaaltöötajate palk 3600 euroni.

Täiskasvanute ja puuetega inimeste sotsiaaltöötajate alampalk tõuseb Helsingis 3350 euroni. Laste järelvalve töötajate ja adopteerimise valdkonna sotsiaaltöötajate palk tõuseb 3300 euroni, vahendab Iltalehti.

Tegemist on otsusega, mille kohaselt tõusevad Helsingis sotsiaaltöötajate palgad kokku 4 miljoni euro võrra aastas. Aasta algul tõusid hooldustöötajate palgad. Koduhoolduse töötajate palk on pärast tõusu 2271 eurot kuus ja koduste põetajate palk 2660 eurot kuus.

Jopa 3 600 €/kk – Helsinki vastaa työvoimapulaan jo toisella korotuksella

Helsingin sosiaalityöntekijät saavat syyskuussa entistä parempaa palkkaa. 21.08.2019 10:36 Helsinki korottaa 1.9.2019 sosiaalityöntekijöiden palkkoja. Palkankorotukset toteutetaan osana Helsingin kaupungin palkkakehityssuunnitelmaa. Syyskuun alusta lastensuojelun sosiaalityöntekijän kuukausipalkka on noin 3 600 euroa. Aikuissosiaalityön, vammaisten sosiaalityön sekä poliisisosiaalityön ja gerontologisen sosiaalityön sosiaalityöntekijät saavat syyskuusta alkaen palkkaa noin 3 350 euroa kuukaudessa.

Kommentaarid
(Külastatud 409 korda, 1 külastust täna)