Fazer paneb müüki defektsed kommid – sisu võib üllatada

Soome maiusetootja Fazer hakkab Lappeenranta tehases pakendama defektseid komme uutmoodi kottidesse Makea Moka (Magus Eksitus).

Käesolev nädal on Soomes äravisatud toidu nädal, kus mõeldakse välja mooduseid, kuidas vähendada ära visatava toidu kogust. Fazer pakub alates oktoobrist selleks oma lahenduse – kottidesse pannakse komme, mis pole läbinud välimuse põhjal kvaliteeti kontrolli, vahendab Iltalehti.

Iga koti sisu on unikaalne ja seal on Aarrearkku-, Tutti Frutti -, Remix-, Pantteri- ja Ässä komme.

Seni on defektsed kommid läinud taaskasutusse või hävitatud. Nüüd aga pakendatakse nad eraldi ja pannakse müüki. Need kommid võivad näiteks olla omavahel kokku kleepunud või on erineva suurusega.

Neid Makea Moka kotte hakatakse täitma kord kuus ja sinna võib sattuda 88 eri kommi, olenevalt sellest, millistes partiides on vigaseid komme rohkem. Igasse kotti tahetakse aga koguda vähemalt 5-6 eri kommi, aga mitte šokolaadi ja piimaga komme.

Makea Moka kommid tulevad Prismades müügile oktoobrikuus.

Fazer alkaa myydä virheellisiä karkkeja – pussien sisältö voi yllättää

Fazerin Lappeenrannan makeistehtaalla pakataan ulkonäöltään viallisia karkkeja uniikkeihin Makea Moka -pusseihin. Tällä viikolla vietetään hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on nostaa esille keinoja, joilla kotitaloudet ja ruoantuottajat voisivat vähentää ruokahävikin määrää. Fazer tarjoilee lokakuusta alkaen mahdollisesti herkullisimman keinoin edesauttaa hävikin vähenemistä. Makea Moka -pusseihin kerätään karkkeja, jotka eivät ole läpäisseet Fazerin laatukriteerejä ulkomuotonsa perusteella.

Kommentaarid
(Külastatud 707 korda, 1 külastust täna)