Ettevaatust: tudengite seas levib ohtlik narkootikum, mis juba nõudis noore viiulivirtuoosi elu

Tudengite seas levib kulutulena ohtlik narkootikum „Calvin Klein”, mis nõudis paar kuud tagasi 17-aastase andega viiuldaja Katya Tsukanova elu.

Tegemist on narkokokteiliga, mis koosneb kokaiinist ja ketamiinist ning ajab kasutajal mõistuse täiesti sassi. Narkootikum levib praegu väga kiiresti ülikoolide tudengite seas, vahendab Daily Mail.

Ketamiini puhul on tegemist tugevatoimelise rahustiga, mis leiutati 1962. aastal ja seda kasutati Vietnami sõja ajal sõdurite opereerimiseks. Ketamiin muudab keha täiesti tundetuks ning halvab lihased. Lisaks mõjutab see mõtlemist. Kokaiin on aga levinud narkootikum. Nende koosmõju on aga eluohtlik.

Inglismaal on uue kokteili tarvitamise tagajärjel surnud üks 19-aastane Oxfordi tudeng ja 18-aastane gümnaasiumiõpilane.

Student dealers make £4,000 a week selling ‘Calvin Klein’ drug mix

Violin prodigy Katya Tsukanova, 17, died from taking the drug mix in June Dealers have cashed in and can make £4,000 in one weekend from selling it A University of Birmingham student says he sells 100 bags every weekend Student drug-dealers are making thousands of pounds a week cashing in on a campus craze for a lethal cocktail of cocaine and ketamine known as ‘Calvin Klein’, The Mail on Sunday can reveal.

Kommentaarid
(Külastatud 1,537 korda, 1 külastust täna)