Autovaras põrkas Vantaal politseiga kokku

Täna, pühapäeval juhtus Vantaal omapärane lugu, kus ilma juhtimisõiguseta ja narkojoobes mees põrkas varastatud autoga kokku politseiga.

Politsei oli autoga patrullimas Vantaal Rekolas Laurintiel, kui üks auto äkki ees ringi pööras ja minema sõitis. Politsei sõitis autole järgi ja andis peatumismärguande. Ees sõitnud auto andis selle peale gaasi juurde.

Politsei info kohaselt kulges tagaajamine Laurintielt Rokolantiele, kus auto kadus vahepeal silmist. Siis aga nähti autot uuesti ja tagaajamine kulges põhja poole Lahdentiele ja sealt edasi ühele väiksele tupiktänavale.

Märganud, et tee lõppeb, hakkas põgenev auto tagurdama ja sõitis vastu politseiauto esikülge. Keegi vigastada ei saanud. Põgenev auto sõitis kohati kiirusega 100 km/h majade vahel, kus lubatud kiirus on 30 km/h. Õnneks olid tänavad tühjad.

Autost tabati lisaks autot juhtinud 1999. aastal sündinud mehele ka üks reisija. Juhil polnud kehtivat juhtimisõigust, tema narkotest oli positiivne ja ta oli auto varastanud. Mõlemad autos olnud paarikümnesed mehed võeti kuriteos kahtlustatavatena vahi alla.

Kommentaarid
(Külastatud 462 korda, 1 külastust täna)