81-aastane soome naine sõitis autoga teelt välja – rääkis, et jõi arstirohuna konjakit

Soome politsei andis teada, et sai kätte eriti eaka roolijoodiku. 81-aastane naine puhus alkomeetrisse suure, ligi promillise joobe, aga rääkis, et tarvitas alkoholi alles pärast avariid.

Naist kahtlustatakse sellegipoolest joobes juhtimises ja liiklusohtliku olukorra tekitamises esmaspäeva õhtul Soome edelaosas Harjavaltas.

Eakas proua oli läinud autoga sõitma Kuparinkyläs. Ylöjärventiele keerates oli auto sõitnud teelt välja murule ning põrganud seal vastu laternaposti, postkastialust ja piiritähist. Teel oli auto rikkunud ka Ylöjärventie ääres asuvat aeda.

Kokkupõrkes sai autol kahjustada vasem esinurk ja vasakpoolsed rehvid purunesid. Kohale tulnud kiirabi sai kätte juba koduteele sättinud juhi ja kontrollis tema olukorda. Kiirabi test näitas joobeks 0,79 promilli ja politseipatrulli poolt paarkümmend minutit hiljem tehtud test 0,97 promilli.

Juht rääkis, et oli vahetult peale õnnetust võtnud suutäie Corona konkakit ja ütles, et õnnetus tuli jalgade terviseprobleemidest. Joobe kahtluse tõttu võeti naiselt kaks vereproovi ja talle määrati ajutine sõidukeeld.

Kommentaarid
(Külastatud 192 korda, 1 külastust täna)