1,3 miljonile soomlasele saabuvad täna maksutagastused arvetele

Kokku ligi 1,3 miljonit soomlast saavad täna eelmise aasta eest maksutagastused arvetele. Kokku laekub täna maksuameti andmetel arvetele 1,3 miljardit eurot.

Maksutagastused tulevad käesoleval aastal esimest korda uut moodi, mis tähendab, et kõik ei saa raha korraga. Maksutagastus tuleb ühel kuuest päevast juuli ja detsembri vahepeal. Esimene tagastuspäev oli tänavu 4. juuli,  vahendab Iltalehti.

Enamus soomlastest said tagastuse augustis või saavad täna, 4. septembril. Tagastuspäev võib edasi nihkuda, kui maksumaksja või abikaasa on teinud eeltäidetud deklaratsioonis muudatusi, maksuamet on saanud lisateavet või on maksumaksja võetud ette põhjalikumaks kontrolliks.

Kui maksuarvestus on veel pooleli, siis lõppeb see hiljemalt oktoobris. Viimased tagastused kantakse arvetele detsembri alguses. Oma maksude olukorda saab järgi vaadata OmaVerost.

1,3 miljoonalla suomalaiselle kilahtaa tänään veronpalautukset tilille – näin katsot, oletko heidän joukossaan

Suuri osa suomalaisia saa tänään veronpalautuksia. Kaiken kaikkiaan noin 1,3 miljoonaa suomalaista saa tänään veronpalautuksia. Verohallinnon mukaan palautuksia maksetaan yhteensä 1,3 miljardia euroa. Veronpalautuksia maksetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa uuden käytännön mukaisesti, eikä veronpalautuksia makseta kaikille samana päivänä. Oman veronpalautuksensa saa yhtenä kuudesta maksupäivästä heinä-joulukuun välisenä aikana. Ensimmäinen veronpalautuspäivä oli tänä vuonna 4.

Kommentaarid
(Külastatud 151 korda, 1 külastust täna)