Viit noormeest kahtlustatakse 19-aastase mehe pussitamises Idakeskuses

Politsei kahtlustab viit 18-20-aastast meest tapmiskatses. Kahtlusalune kuritegu toimus Helsingi Idakeskuse kaubanduskeskuse lähedal teisipäeva, 30. juuli hilisõhtul.

Kuriteos kannatanu on 2000. aastal sündinud mees. Teda löödi terariistaga ülakehasse ja tekitati sellega eluohtlikud vigastused. Kannatanu on pääsenud haiglast välja.

Politseil on juhtunu kohta valevakaamera salvestised. Lisaks oli juhtunul hulgaliselt tunnistajaid. Kuriteos kahtlusalused lahkusid sündmuskohalt, aga politsei on neist neli kätte saanud. Nüüd otsib politsei viiendat.

Eeluurimisel on selgunud, et kahtlusalused ja kannatanu tundsid teineteist. Kannatanut oli enne seda jälgitud ja motiiviks oli arvatavalt võlgnevus.

Poliisi – Tiedotteet

Poliisi epäilee viittä 18-20-vuotiasta miestä tapon yrityksestä. Epäilty rikos tapahtui kauppakeskuksen lähistöllä Itäkeskuksessa myöhään tiistai-iltana 30.7.2019. Rikoksen uhri on vuonna 2000 syntynyt mies. – Miestä oli lyöty teräaseella ylävartaloon, mistä aiheutui hengenvaaralliset vammat. Uhri on päässyt pois sairaalahoidosta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta. Poliisi on saanut tapahtuneesta valvontakameratallenteet.

Kommentaarid
(Külastatud 315 korda, 1 külastust täna)