Viga Hesburgeri mobiilirakenduses võimaldas Soomes kahmata tasuta eineid

Hesburgeri mobiilirakenduses pühapäeval tekkinud vea tõttu õnnestus paljudel näljastel Soomes üht hamburgerit ja einet soetada täiesti tasuta.

Pühapäeva õhtupoolikul sai Hesburgeri rakenduse kaudu osta uue kampaaniatoote ehk suure juustupeekonieine või vastava hamburgeri täpselt null euro eest. Mõnigi rakenduse kasutaja sai sel moel tellida mitu tasuta einet, vahendab Iltalehti.

Ettevõtte info kohaselt parandati viga pühapäeva õhtul mõne tunni jooksul. Suuremat kahju Hesburgerile ei sündinud. Mõned kliendid said tänu veale tasuta toote, aga kogused polnud suured.

Hesburgerin mobiilisovelluksessa virhe – nälkäiset käyttäjät kahmivat ilmaiseksi jättijuustopekoniaterioita

Sovellus ilmoitti hampurilaisen ja aterian hinnaksi pyöreät nolla euroa. Ilmaisia aterioita noudettiin Hesburgereista ympäri Suomen. Sosiaalisessa mediassa levisi sunnuntaina tieto Hesburger-hampurilaisravintolaketjun kännykkäsovelluksessa olevasta virheestä. Myös Iltalehdelle tuli useita vinkkejä aiheesta. Sovelluksen kautta pystyi sunnuntaina alkuillasta tilaamaan jättijuustopekoniaterian tai pelkän hampurilaisen hintaan nolla euroa.

Kommentaarid
(Külastatud 214 korda, 1 külastust täna)