Uuring: soomlased üha altimad seksima samasoolistega

Soomlased tahavad üha rohkem seksida samast soost inimesega. Sellisele tulemusele jõuti seksikaupu müüvas portaalis Kaalimato.com tehtud küsitluse ja Soome rahvastikuliidu poolt tellitud Finsex uuringu põhjal.

Finsexi uuringu puhul märgitakse, et tegemist võib olla lausa revolutsioonilise muutusega soomlaste seksielus. Eriti naiste iha teiste naiste suhtes on märkimisväärselt kasvanud, vahendab Iltalehti.

Iltalehti lugejate saadetud lugudest tuli välja, et homoseksuaalsust on proovitud alles küpsemas eas ning paljude vastanute jaoks ei olnud „proovimise” eesmärk leida pikaajalist partnerit, vaid otsiti lihtsalt värskendust oma seksiellu.

Näin seksi saman sukupuolen kanssa yllätti: “Tilaisuus seisoi edessäni sangen kirjaimellisesti”

Asenteet seksiin saman sukupuolen kanssa ovat muuttuneet avoimemmiksi. On yhä yleisempää, että suomalaiset haluaisivat harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Näin käy ilmi esimerkiksi Kaalimato.comin heinäkuussa julkaisemasta tutkimuskyselystä ja Väestöliiton Finsex-tutkimuksesta. Finsex-tutkimuksen mukaan kyseessä voi olla jopa “mullistava” muutos suomalaisten seksielämässä. Erityisesti naisten halu toisia naisia kohtaan on kasvanut merkittävästi.

Kommentaarid
(Külastatud 175 korda, 1 külastust täna)