Täna saab 1,7 miljonit soomlast tagasi maksuraha – poed ootavad juba müügi suurenemist

Maksutagastused laekuvad esimest korda mitmel eri ajal. 1,7 miljonile soomlasele makstakse täna arvetele ligi 800 miljonit eurot.

Koduelektroonika müüjad on selleks valmistunud ja kavandavad soodusmüüke ja kampaaniaid. Varem detsembris laekunud maksutagastused suurendasid elektroonika ja kodutehnika müüki, vahendab Helsingin Sanomat.

Soomes suurimad elektroonika ja kodutehnika müüjad, Norra kett Gigantti ja soomlaste endi Verkkokauppa.com ootavad müügi suurenemist. Paljud ostavad maksuraha eest omale uue televiisori, mõne koduseadme või arvuti. Elektroonika müügis on ka muidu käimas kuum aeg, kuna valmistutakse laste kooliminekuks.

Teine suurem tagasimakse toimub septembri algu, kui 1,3 miljonile soomlasele makstakse arvetele ligi 1,3 miljardit eurot.

Tänään 1,7 miljoonaa suomalaista saa veronpalautuksia – Kauppiaat odottavat piikkiä kodinelektroniikan ostoissa

Tänään tiistaina maksetaan suurin osa palkansaajien ja eläkeläisten veronpalautuksista. Verohallinnon alustavan arvion mukaan 1,7 miljoonalle suomalaiselle maksetaan tänään yhteensä yli 800 miljoonan euron verran palautuksia. Veronpalautukset maksetaan nyt ensimmäistä kertaa useana eri ajankohtana, ja tiistaina palautukset saa suurin joukko kerralla. Myös kaupan ala varautuu verojärjestelmän muutokseen.

Kommentaarid
(Külastatud 164 korda, 1 külastust täna)