Täna kõlavad Helsingis Siberi eestlaste laulud

Täna, teisipäeval, 6. augustil kell 17.15 saab Helsingis Esplanadi pargis Espa laval toimuval Etno-Espa festivalil kuulata teismoodi folki.

Oma jõud ühendavad pärismusmuusika ansambel Tintura ja Arno Tamm, kes esitavad Siberi eestlaste laule.

TI 6.8. klo 17.15 Tintura & Arno Tamm – Etno-Espa

Vuonna 2016 perustettu Tintura yhdistää taidokkaasti perinteistä virolaista kansanperinnettä ja arkistokätköjen levyaarteita. Nyt Tintura ja Paabel-yhtyeen solisti Arno Tamm ovat yhdistäneet luovat voimansa ja tuovat Etno-Espalle folktroniikasta, triphopista ja maailmanmusiikista yhteen nivotun erikoisohjelmiston, joka on omistettu kaikille niille virolaisille, jotka aikojen saatossa ja pakottamina ovat joutuneet jättämään kotinsa.

Kommentaarid
(Külastatud 100 korda, 1 külastust täna)