Soomlanna viis leitud pangakaardi panka, aga pank ei võtnud seda vastu

Soomlanna Leena oli üllatunud, kui viis kaubanduskeskuse lifti põrandalt leitud pangakaardi panga kontorisse, aga pank ei võtnud seda vastu.

Naine tegi enda arvates heateo, aga oli Nordea panga suhtumise pärast üllatunud. Pank tunnistas hiljem, et tegi vea, vahendab Iltalehti.

Leena leidis Nordea Marstercard krediitkaardi reede pealelõunal Vantaal asuvast Myyrmanni kaubanduskeskusest. Naine sai aru, et omanik oli kaardi vahetult enne seda maha pillanud. Ta mäletas, et kaubanduskeskuses asub Nordea kontor ja viis selle sinna. Tal oli kiire, aga viis kaardi panka, et pank saaks selle kohe omanikule tagastada.

Naine helistas Nordea ukse taga kella ja ta lasti sisse. Siis aga küsiti, kas tal on aeg kinni pandud. Kui naine ütles, et leidis Nordea kaardi, vastati talle, et pank kaarte vastu ei võta ja et kontor on mõeldud ainult aja kinni pannud klientide jaoks. Naisel soovitati viia kaart kaubanduskeskuse teises otsas asuvasse klienditeenindusse.

Naine oli imestunud, et panga eri osakondade vahel puudub koostöö. Naine ütles, et viskab kaardi prügikasti ja talle vastati: „Selge siis.”

Leenal hakkas aga pärast seda kaardi omanikust kahju ja ta ei visanud kaarti minema. Kaart on naisel kodus ja ta mõtleb, mis sellega peale hakata. Ta ise tunnistab, et kui oleks panga kontoris tööl olnud, oleks tänanud kaardi leidjat.

Nordea tunnistab, et selline asi tõesti juhtus ja naine juhatati teise kohta. Nordeas vabandatakse juhtunu pärast ja kiidetakse, et inimene üldse suvatses kadunud kaardi ära tuua. Pank tunnistab, et tegi vea, kui ei võtnud kaarti kohe vastu, kui selgus, et naisel oli kiire.

Nordea myöntää: “Teimme virheen” – Virkailija ei ottanut Leenan maasta löytämää luottokorttia vastaan

Helsinkiläinen Leena luuli tekevänsä hyvän teon palauttamalla kauppakeskuksen hissin lattialta löytämänsä luottokortin Nordean konttoriin. Yllätys oli suuri, kun pankkivirkailija kieltäytyi ottamasta sitä vastaan. Vantaalla Kauppakeskus Myyrmannissa asioinut Leena löysi perjantaina iltapäivällä kahden aikoihin Nordea Mastercard -luottokortin hissin lattialta. – Ajattelin kortin olevan niin keskeisellä paikalla, että se on varmasti juuri tippunut omistajaltaan, Leena kertoo.

Kommentaarid
(Külastatud 622 korda, 1 külastust täna)