Soomlane Sami jäi rattaga sõites auto alla, lendas pea ees sõiduteele ja jäi ellu tänu kiivrile

44-aastane Vantaa mees Sami jäi jalgrattaga tööle sõites Länsimäentiel ülekäigurajal auto alla, sai koljupõhja murru ja ei tohi kaks kuud liikuda.

Mees lendas autoga kokkupõrke tulemusel pea ees asfaldile. Ta ei jõudnud käsi ette panna ja lendas otsmikuga vastu teepinda. Ratturi elu päästis kiiver. Paanikasse sattunud autojuht peatus ja tuli autost välja, vahendab MTV.

Autojuht oleks pidanud ratturile teed andma, kuna auto oli keeramas vasemale. Juht ütles, et ei pannud ratturit üldse tähele. Ta jälgis rohkem liiklust teisel pool teed.

Kohale kutsuti kiirabi, mis viis mehe traumapunkti. Lisaks marrastustele tuvastati koljupõhimiku murd. Mees pääses koju veel samal päeval.

Kiirabiõde ütles, et ilma kiivrita oleks mees tõenäoliselt hukkunud. Juhtum oli kolmapäeva hommikul. Mees ei saa nüüd kaks kuud muud teha kui kõndida. Õnnetusele järgnevad kaks nädalat aga tuleb ainult lamada. Tõenäoliselt ei saa ka kaks kuud tööd teha. Töö juures tuleb ette tõstmist ja seda teha ei tohi.

Mees märkas pärast kiirabist tulekut, et tema kiiver oli ühest kohast murdunud. Ka ratta raam oli paindunud. Mees on alati võtnud kiivri kandmist tõsiselt. Ta imestab, et mõned ei soovi rattaga sõites kiivrit kanda.

Kommentaarid
(Külastatud 183 korda, 1 külastust täna)