Soomes vahetus kaitseväe juhataja

Soomes vahetus eile, 31. juulil kaitseväe juhataja. Senise juhataja, kindral Jarmo Lindbergi (pildil vasakul) asemel asus ametisse uus juhataja Timo Kivinen (pildil paremal), kes tänasest kannab kindrali paguneid.

Ameti ülendmisel osales Rootsi kaitseväe juhataja kindral Micael Bydén (pildil keskel).

 

View this post on Instagram

 

Kolme komentajaa. Kuvassa vasemmalla väistyvä Puolustusvoimain komentaja, kenraali Jarmo Lindberg 🇫🇮. Keskellä Ruotsin puolustusvoimien komentaja, kenraali Micael Bydén 🇸🇪. Oikealla uusi Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen 🇫🇮, jonka ylennys kenraalin arvoon astui voimaan tänään. Kuva eilisestä Puolustusvoimain komentajan vaihtokatselmuksesta Santahaminassa. #yhdessävahva #starkatillsammans #puolustusvoimat

A post shared by Puolustusvoimat (@puolustusvoimat.fi) on

Kommentaarid
(Külastatud 308 korda, 1 külastust täna)