Soomes vägistati peoõhtu käigus naine, mehele mõisteti ligi kaks aastat vanglat

Soomes Vantaal vägistati peoõhtu käigus hotellitoas naine. Kohus mõistis süüdlaselt välja hüvitise, lisaks sai mees aasta ja 9 kuud reaalset vangistust.

Koos sõbrannaga hotelli pidutsema läinud naine kohtus seal mehega, keda ta varem ei tundnud. Mees pakkus õhtu käigus naistele süüa ja juua. Seltskonnas oli ka mehe sõber, vahendab MTV.

Õhtu käigus joodi erinevaid jooke ja meeleolu oli ülev. Juttu aeti põhiliselt inglise keeles. Kui mehe sõber läks hotellituppa magama, jätkasid mees ja kaks naist pidutsemist hotelli ööklubis. Kannatanu rääkis kohtus, et oli liiga palju joonud. Ta tahtis enda väitel koju minna.

Hiljem läksid kannatanu ja süüalune meeste ühisesse hotellituppa. Nad olid seal ligi 20 minutit, mille käigus toimus vägistamine.

Kannatanu juhtunut eriti ei mäleta, aga ta läks tuppa kas telefoni võtma või seda laadima. Süüdistuse järgi lükkas mees naise diivanile pikali ja võttis aluspüksid jalast enne turvamata suguühet. Kannatanu vastupanuvõime oli joobe tõttu nõrgenenud.

Mõlemad mehed olid teo toimepanemise ajal hotellitoas, aga teine mees juhtunut otseselt ei näinud. Süüalune mõisteti aastaks ja 9 kuuks vanglasse. Lisaks peab ta maksma kannatanule hüvitist summas 13 800 eurot. Juhtum oli 2017. aasta detsembris.

 

Kommentaarid
(Külastatud 377 korda, 1 külastust täna)