Soomes on politseinikud täna väljas koolide juures

Soomes algab täna kool ning seetõttu peavad politseinikud koolide juures valvet. Autojuhte kutsutakse ühtlasi koolide juures tähelepanelikkusele.

Eriti pööratakse täna tähelepanu ülekäiguradadele ja koolide ümbrusele.

 

View this post on Instagram

 

Jännittävä aamu alkaa valkenemaan ja pian koulujen pihat ja koulutiet täyttyvät pienistä ja isoista koululaisista 🤗❤ Autoilijat ja muut tielläliikkujat varatkaa aikaa liikenteeseen, höllätkää kaasujalkaa, huomioikaa ja havainnoikaa erityisesti koulujen ja suojateiden läheisyydessä. Lapset ja nuoret, huolehtikaa tekin osaltanne turvallisesta tielläliikkumisesta ja säännöistä, pitäkää huolta toisistanne, auttakaa pienempiä 😍 Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella koululaisten turvallista tielläliikkumista valvotaan tehostetusti! Turvallista ja oikein mukavaa uuden lukuvuoden alkua jokaiselle koululaiselle 🤗 #poliisi #sisupoliisi #koulu #liikenneturvallisuus

A post shared by Sisä-Suomen poliisilaitos (@sisupoliisilaitos) on

(Külastatud 132 korda, 1 külastust täna)

Kommentaarid

kommentaarid