Soomes ilgutakse ministri üle, kes räägib vajadusest kliimat säästa, aga samas käib soojamaareisidel

Soomes on võetud ette värske transpordi- ja kommunikatsiooniminister Sanna Marin, kes ühelt poolt räägib Soomes sellest, et on vaja rohkem kliimat säästa, teiselt poolt uhkustab sotsiaalmeedias sellega, et käib soojamaareisidel.

Marini kohta ilgutakse nüüd sotsiaalmeedias, et talitage tema sõnade, aga mitte tegude järgi.

Viimasel ajal tuleb üle kogu maailma teateid poliitikute silmakirjanikkusest, kes jutlustavad vajadusest võidelda kliimamuutusega, aga ise käivad lennukitega puhkusereisidel ja kasutavad sõiduks suuri autosid.

 

View this post on Instagram

 

Tää Sardinia on ihan jees.

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin) on

Kommentaarid
(Külastatud 329 korda, 1 külastust täna)