Soome meeste jooming lõppes hullusti: üks oli lõpuks WC-sse kinni seotud, jalgrattapump pärakus

Helsingi kohus mõistis kaks meest süüdi vägivallatsemises, mis toimus maikuus ühes korteris.

Kannatanut löödi õhupüstoliga vastu pead, peksti metallkepiga üle keha ja tulistati õhupüstolist selga. Üks meestest surus kannatanu pärakusse jalgrattapumba ja harja varre ning põletas kannatanut deodorandi pudeliga. Kohus pidas tegu eriti tooreks, vahendab MTV.

34-aastane mees mõisteti teo eest aastaks ja 7 kuuks vangi. Teine mees, 32-aastane Pekka Vihtori Vesikoski sai selle teo ja lisaks veel ühe vägistamise eest 4 aastat ja 3 kuud vangistust.

Süüdimõistetud ja kannatanu läksid ühe neljanda mehe korterisse jooma. Kaks süüdimõistetut olid mitu päeva järjest joonud, kui nendega liitus kolmas mees. 34-aastane mees rääkis, et tema ja kanatanu vahel puhkes tüli. Varem vägistamistes süüdi mõistetud Vesikoski eitas kohtus, et asjade liigutamine kannatanu pärakus edasi-tagasi oli seksuaalse tagamõttega.

Kohus aga leidus, et tegu oli seksuaalse alatooniga, kuna süüdimõistetu oli end nii väljendanud. Vägivalla ajal korteris olnud korteri omanik rääkis kohtus, et kannatanut oli pekstud mitme tunni jooksul, kui ohvril oli vars pärakusse topitud.

Kohtu hinnangul ei jäänud kannatanule sellest püsivaid füüsilisi ega psüühilisi vigastusi.

Kommentaarid
(Külastatud 897 korda, 1 külastust täna)